Vrijdagochtend 14 juni opening van de nieuwe praktijkruimte!
gratis intakes Massagetherapie, Kinesiologie en Spatadertherapie


Voel je je al een tijdje minder vitaal en minder fit door klachten in de benen?

Deze massagetherapie is geschikt voor mensen met spataderen en voor mensen die doorbloedingsstoornissen hebben in hun benen (diabetes, claudicatio intermittens) . Vele mensen hebben er baat bij: jongeren, ouderen, vrouwen, mannen en zwangeren.

Eventueel operatief ingrijpen kan worden voorkomen of worden uitgesteld. Ook is het mogelijk het dragen van steunkousen af te bouwen en/of te stoppen.

Spatadertherapie is een massagetherapie voor de benen, die je lichaam helpt het zelfherstellend vermogen te activeren. Een therapie die niet alleen je benen verzorgt, maar ook invloed heeft op je totale vitaliteit. Lichamelijke beperkingen geven vaak stress en zorgen voor de toekomst. Door stress komt adrenaline vrij in de bloedsomloop, waardoor spanningen en klachten nog meer toenemen. De massages verbeteren de bloedsomloop, zodat afvalstoffen en stresshormonen kunnen worden afgevoerd. Daarnaast heeft het effect van aanraking met aandacht een helende werking. Letterlijk en figuurlijk kom je weer in de benen, zodat je je minder beperkt gaat voelen. Adviezen voor het dagelijks leven zorgen dat je ook op de lange termijn profijt van deze therapie hebt.


Ik gebruik kinesiologische testen om nauwkeuriger te kunnen werken!