Ervaringen

Arianne heeft mijn benen echt geholpen door haar kennis en kunde van het hele lichaam. Met veel aandacht en liefde heeft zij de bloedsomloop van de benen weten te stimuleren.

Al snel mocht ik bij haar ook een algehele lichaamsmassage ervaren.

Na vele jaren met regelmaat verschillende massages te hebben ondergaan, waar ik  zeker ook van genoot, weet Arianne iets extra’s te bereiken. Zo vind ik het heel bijzonder hoe exact ze weet aan te sluiten bij waar ik op dat moment (bewust, maar ook onbewust) behoefte aan heb. Ook weet zij mij tot ongekende diepe ontspanning mee te nemen en verschaft ze mij door middel van mijn lichaam antwoorden en inzichten. Dit voelt zo goed en de heerlijke uitwerking blijft nog lang daarna bij me. Ondanks dat het met mijn benen momenteel goed gaat, heb ik ervoor gekozen maandelijks te blijven komen.

Vrouw, 37 jaar , reconnective healer

Ik had nog nooit iets over spatadertherapie gehoord toen ik de advertentie van Thalassa las. Meteen heb ik  toen een afspraak met Arianne gemaakt. In een paar maanden tijd ging het al stukken beter. Nu loop ik zonder steunkousen wat mijn huid ook ten goede komt. Met de oefeningen die ik thuis doe is het nu ook weer fijn om te wandelen.

Vrouw, 71 jaar

Tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik last van spataderen in een been en bij mijn schaamlippen, met name deze laatste waren hinderlijk. Via de verloskundige hoorde ik over spatadermassagetherapie en dat heeft geholpen. Ik volgde de massagetherapie, kreeg leefwijzetips om verergering te voorkomen en leerde zelf de liezen leeg te masseren. De spataders in mijn been werden niet erger en de klachten in de schaamstreek verbeterden. Ik ben tevreden over het resultaat.

Vrouw, zwanger, radiotherapeute, 37 jaar

Voordat ik spatadertherapie volgde had ik echt pijn in mijn benen. Vaak 's avonds, ik sliep er zelfs slecht door. Het duurde even voordat ik door had wat het was, omdat het niet heel duidelijk zichtbaar is bij mij. Daarom zag ik een operatie niet echt zitten. Ook omdat de operatie geen garantie is dat de spataderen wegblijven. Ik wilde graag iets waarbij ik klachten ook kon voorkomen en spatadertherapie is precies dat. Door frequente massage wordt de pijn minder, daarna is het meer onderhouden. Het is niet alleen massage (die overigens heerlijk is). Met oefeningen en een paar aanpassingen in het dagelijkse leven (wat meer wandelen, niet te lang staan, uitkijken met warmte op je benen) zijn de klachten tot een minimum teruggebracht. En als ik dan toch last heb, heeft Arianne me goed uitgelegd wat ik kan doen om de pijn te verlichten. Spatadertherapie van ‘Thalassa  is een complete behandeling. Arianne kijkt wat er er werkbaar is voor mij (bijvoorbeeld in combinatie met mijn werk).

Ik voel mijn benen nu stukken beter aan, heb veel minder pijn en kijk iedere keer weer uit naar de massage.
Vrouw , 35 jaar, regiseur